Wel of geen extra werk maken van social media? Wel of geen nieuwsbrief? Persberichten versturen? En waarom eigenlijk?

Heb jij het gevoel dat je op het gebied van communicatie kansen laat liggen? Of ben je benieuwd naar wat een goede communicatiestrategie voor jou kan doen? Ik help instellingen, bedrijven en stichtingen die (eerste) professionele stappen willen zetten op het gebied van communicatie. Waarom? Om het verhaal van jouw organisatie beter op de kaart te zetten, je merkimago te versterken en bereik te optimaliseren.

Als voormalig Hoofd Marketing & Communicatie van een dierentuin ken ik de weg in de wereld die draait om onderscheiden, verbinden en activeren. Ik deel deze kennis graag en pas het meteen toe in de praktijk. Of het nu gaat om je merkidentiteit, branding of hands on communicatieadvies. Op een betrokken en laagdrempelige manier help ik organisaties die willen groeien.

Laten we ontdekken waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe we de communicatie kunnen verbeteren. Je hoeft echt niet alles te doen, als je het maar slim en met passie doet.

Dus wil jij een frisse blik op de communicatie van jouw organisatie? Of ben je gewoon benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik hoor graag van je!