Mijn naam is Lize Buitendijk, schrijver, communicatieadviseur en verhalenverteller in één. Ik heb besloten mijn hart te volgen en mijn grote liefde achterna te gaan; het schrijven en helpen communicatie te verbeteren. Waarom? Omdat verhalen er zijn om te delen, om je te laten meeslepen en om je wereld te verruimen.

Mijn passie om verhalen te verzinnen en schrijven heb ik altijd al bij me gedragen. Dat kwam tot uiting in mijn gedreven schrijfsels van toneelstukken tot boekverslagen. Van schrijfwedstrijden tot korte verhalen. Ik slaagde voor mijn opleiding journalistiek en ben nooit meer gestopt met schrijven. Voordat ik voor mezelf begon, werkte ik als Hoofd Marketing & Communicatie bij DierenPark Amersfoort en ondertussen laat mijn werk als communicatieadviseur mijn hart voor de gezondheidszorg sneller kloppen. Eerder schreef ik al de meest uiteenlopende (educatieve en commerciële) teksten. Denk aan columns in regionale kranten, speurtochten, verschillende dierenboekjes, persberichten en online copy. Werkelijk één groot feest.

Naast het schrijven vond ik nog meer grote liefdes in de vorm van mijn man Robin en onze twee zoontjes David (6) en Sam (4). Met zoveel liefdes in mijn leven, noem ik mij bovenal een enorme bofkont.

Mijn avontuur is in volle gang. Mijn eerste kinderboek is een feit. ‘Gouden hartjes‘ wordt uitgegeven in verschillende kinderziekenhuizen aan gezinnen die een kindje met een hartafwijking verwachten en is daarnaast verkrijgbaar bij de bekende online webwinkels. Uitleg in kindertaal, speciaal voor de (aanstaande) broertjes en zusjes van hartekindjes. RTL Nieuws ging er met mij over in gesprek. Lees hier het artikel. Of lees het artikel van AD.nl of bekijk de uitzending van RTV Utrecht.

Uiteraard wil ik ook graag jouw verhaal vertellen. Neem dus gerust contact met mij op. Ik hoor graag van je!