Kinderteksten

In verhalen kun je op subtiele wijze een boodschap overbrengen, maar ook aanzetten tot zelfstandig denken of uitdagen tot een groepsgesprek. Het bijzondere aan het schrijven van kinderteksten vind ik dat je schrijft voor een publiek met een grenzeloze fantasie. En dat is een feestje! Ik schrijf naast teksten voor kinderen, ook (korte) verhalen in opdracht. Op maat geschreven verhalen met illustraties en voorleesmomenten op school verzorg ik ook met veel plezier!

Persoonlijke verhalen

Niets is zo krachtig als een mooi geschreven persoonlijk verhaal. Met mijn inlevingsvermogen, oprechte interesse en integere persoonlijkheid heb ik de mooiste gesprekken. Het interview verwerk ik tot een inspirerend verhaal dat zorgt voor herkenning, betrokkenheid en emotie bij de lezers. Verhalen over persoonlijke ervaringen zijn erg waardevol en helpen bij de beeldvorming over de meest uiteenlopende thema’s. Bovendien worden ze graag gelezen! Ik schrijf zowel voor print als voor waardevolle content voor je website.

Educatieve teksten & opdrachten

Leuke teksten om te lezen die je ook nog eens slimmer maken! Wat is er beter dan dat. Aansprekende teksten aansluitend bij het niveau van de leerling, uitdagende opdrachten, speurtochten, educatieve rondleidingen, scrips, themaboekjes of een quiz… Ik heb de meest uiteenlopende educatieve teksten en opdrachten geschreven en help ook jouw graag verder.

Dienstverlenende teksten

De juiste woorden op het juiste moment, in de zorg en dienstverlenende sector weten we dat dat het verschil maakt. Mensen op de juiste toon informeren, oog hebben voor gevoeligheden en mensen daadwerkelijk verder helpen op momenten dat het ertoe doet. Optimaliseer je dienstverlening. Als tekstschrijver neem ik graag deze zorg uit handen.

Merkverhaal

Lijken jouw uitingen een ratjetoe aan goede bedoelingen? Dan is het misschien tijd voor een inspirerend merkverhaal. Een merkverhaal zorgt voor een scherp merkbeeld, geeft focus en maakt een einde aan mooi-lelijk en welles-nietes discussies. Zo wordt voor alle medewerkers duidelijk wat jullie merk bijzonder maakt, waar het voor staat, wat bij jullie past en welk gevoel je mee wil geven. Ik schrijf graag een krachtig merkverhaal dat het hart van jouw organisatie laat zien. 

Communicatieadvies

Wel of geen werk maken van social media? Wel of niet (online) adverteren? Wel of geen nieuwsbrief? Persberichten versturen? En waarom eigenlijk?

Heb jij het gevoel dat je op het gebied van communicatie kansen laat liggen? Of ben je benieuwd naar wat een goede communicatiestrategie voor jou kan doen? Ik help instellingen, bedrijven en stichtingen die (eerste) professionele stappen willen zetten op het gebied van communicatie. Waarom? Om het verhaal van jouw organisatie beter op de kaart te zetten, je merkimago te versterken en bereik te optimaliseren.

Als voormalig hoofd marketing en communicatie ken ik de weg in de wereld die draait om onderscheiden, verbinden en activeren. Ik deel deze kennis graag en pas het meteen toe in de praktijk. Of het nu gaat om je merkidentiteit, imago of reputatie. Op een betrokken en laagdrempelige manier help ik organisaties die willen groeien.

En meer…

Blog
De vindbaarheid van je website vergroten, je online bezoekers blijven verrassen én je kennis delen? Met een op maat geschreven blog kan het allemaal tegelijk. Zowel leuk om te lezen voor nieuwe bezoekers, als voor het stimuleren van herhaalbezoek.

Prentenboek op maat
Wil jij graag op een subtiele wijze een mooie boodschap meegeven aan kinderen? Verwerk het in een kinderboek. Een dierenwinkel die vertelt over hoe je een huisdier verzorgt, een basisschool die nieuwe kinderen voorbereidt op hun komst of een zorginstelling die graag aandacht wil voor een bepaald thema? Ik verzorg kinderboekjes van idee tot (lievelings)boek!

Tot slot
Heb je een gek idee? Een gedachte? Of een vraag? En denk je dat ik kan helpen? Ik kom graag met je in contact om met je mee te denken.

Ontdek hoe ik je kan helpen bij je communicatie en neem gerust contact met mij op!