Dit is de privacyverklaring van Bureau Goudlokje, het Communicatie & Tekstbureau van Lize Buitendijk: (tekst)schrijver, communicatieprofessional en verhalen verteller in één.

Contactgegevens

Bureau Goudlokje
contact@bureaugoudlokje.nl
www.bureaugoudlokje.nl
06-43141001
KvK: 81686498

Tijdens ons contact, ontvang ik persoonsgegevens van je. Bijvoorbeeld als je mijn site bezoekt, mij een mailtje stuurt of op een andere manier contact met mij zoekt. Ik bewaar en gebruik deze gegevens. Hier lees je waarom dat is, wat ik met deze informatie doe en om welke gegevens het gaat.

Wanneer jij mij bijvoorbeeld belt, een mailtje stuurt of het contactformulier op mijn website invult, ontvangt Bureau Goudlokje jouw gegevens. Dit gebeurt dus zodra jij contact met mij opneemt, op dat moment krijg ik persoonsgegevens van jou, namelijk:

Je voor- en achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, adresgegevens, e-mailadres en overige gegevens die jij mij geeft via e-mail of telefoon. Daarnaast ontvang ik ook gegevens die niet naar jouw als persoon leiden, zoals op welke manier er op mijn site is gekomen, uit welk land de websitebezoeker komt en hoelang iemand op mijn site verblijft.

Ik verzamel gegevens om mijn werk goed te kunnen doen. Ik gebruik ze om contact met je op te nemen om mijn opdracht uit te kunnen voeren, om mijn diensten of producten aan te leveren, om jouw betaling te kunnen afhandelen, om mijn website te optimaliseren, om je te informeren over wijzigingen in mijn diensten of producten.

Ik gebruik jouw gegevens dus niet om je nieuwsbrieven te versturen of om uitgebreide bezoekersprofielen te maken.  Ik zal je gegevens ook nooit doorverkopen aan anderen.

Over het algemeen geldt dat ik je gegevens alleen voor mezelf houd. Er zijn derde partijen die toegang hebben tot (een deel van) je gegeven wanneer de wet mij ertoe verplicht of als het noodzakelijk is om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Deze anderen zijn mijn websitehoster voor opslag van gegevens uit e-mail of contactformulier. Google Analytics, om mijn website gebruik te analyseren. Eventuele samenwerkingspartners, bijvoorbeeld een illustrator wanneer dit nodig is voor het uitvoeren van jouw opdracht.   

De gegevens van mijn klanten bewaar ik in ieder geval zeven jaar, ik ben namelijk wettelijk verplicht mijn administratie voor deze periode te bewaren, inclusief facturen met jouw gegevens erop. Het kan zijn dat ik dit langer bewaar, mocht je dat niet willen dan kun jij mij altijd na deze periode vragen je gegevens te verwijderen. Bij ander zakelijk contact, hangt het van de reden van dit contact af hoelang ik je gegeven bewaar. Je kunt mij altijd vragen welke gegeven ik van je heb, wat ik ermee doe en of ik ze wil verwijderen.

Ik heb mijn website gemaakt in WordPress, zij slaan cookies op bij het bezoeken van mijn site. Bureau Goudlokje gebruikt alleen de strandaard technische en functionele cookies die door hen worden geleverd en Google Analytics. Deze gegevens hebben geen betrekking op jouw privacy, maar zijn noodzakelijk om mijn website goed te laten werken. Ik gebruik deze gegevens niet om je advertenties te sturen of iets in die zin.

Wanneer jij gegevens wil inzien of verwijderen, stuur mij dan een berichtje via contact@bureaugoudlokje.nl. Je kunt mij ook mailen als je het idee hebt dat er iets niet klopt met betrekking tot jouw persoonsgegevens. Bij de Autoriteit Persoonsgegevens kun je terecht met klachten op dit gebied. Ik neem je privacy serieus, dus hoor graag van je als je hier vragen over hebt.